شرایط قرنطینه ای واردات دانه جو جوانه زده خشک (مالت) (Malted barley) هلند

شرایط قرنطینه ای واردات دانه جو جوانه زده خشک (مالت) (Malted barley) جهت مصرف خوراکی از کشور هلند

1- اخذ گواهی بهداشت گیاهی معتبر از وزارت کشاورزی کشور هلند و یا ارگان رسمی دولتی مسئول صدور گواهی بهداشت گیاهی در کشور مبداٴ تولید کالا.
2- انجام ضدعفونی محموله با گاز فسفین به میران 2 گرم در مترمکعب حجم محموله به مدت حداقل 7 روز در دمای بالاتر از °C15 در شرایط اتمسفریک در کشور هلند و درج مشخصات آن در گواهی بهداشت گیاهی مربوطه، الزامی است و در صورتی که محموله در کیسه های غیر قابل نفوذ به گاز، بسته بندی شده باشد، بایستی ضدعفونی قبل از کیسه گیری در کشور مبداء با استفاده از گاز فسفین به میزان ذکر شده، انجام شود.
3- محموله بایستی عاری از خاک باشد.
4- چنانچه محموله در نتیجه بازرسی آلوده به عوامل خسارت زا تشخیص داده شود در صورتی که بتوان به تشخیص مامور قرنطینه با رعایت ضوابط مربوطه، آلودگی را از بین برد، محموله به هزینه صاحب کالا ضدعفونی می شود و در غیر این صورت، محموله عودت یا امحاء خواهد شد. (در صورت آلودگی به عوامل خسارت زای قرنطینه ای محموله عودت یا امحاء می گردد.)
5- ارائه اصل گواهی بهداشت گیاهی منطبق با شرایط اعلامی و سایر مدارک لازم به کارشناسان قرنطینه گیاهی در هنگام بازدید محموله در مرز ورودی و گمرک ترخیص کننده الزامی است و در غیر این صورت مسئولیت عواقب مترتبه به عهده واردکننده خواهد بود.
6- پاساوان محموله به گمرکات داخلی صرفا بعد از بررسی و تایید اصل مدارک مورد نیاز در مرز ورودی مجاز خواهد بود.
7- در صورتیـــکه محموله از طریق کشور ثالثی غیر از کشور هلند صادر شده باشد، محموله باید دارای گواهی بهداشت گیاهی صدور مجدد(Re- Export) از ارگان ذیربط کشور ثالث و کپی گواهی بهداشت گیاهی صادره از کشور هلند تولید ممهور به مهر قرنطینه کشور ثالث را به همراه داشته باشد.

تذکر: شرایط اعلام شده برطبق مفاد ماده (11) قانون حفظ نباتات و در رابطه با مسائل قرنطینه گیاهی صادر شده و وارد کننده موظف به رعایت سایر قوانین و مقررات مربوط به واردات می باشد.