ارز مسافرتی

١-١- میزان : ارز
ـ١ـ١ـ١ فروش ارز مسافرتی مجموعاً یکبار در سال برای کلیه مقاصد به مسافرین هوایی، زمینی، ریلـی و دریایی بمیزان ٣٠٠دلار یا معادل آن به سایر ارزها به نرخ مبادله ای میباشد.
تبصره ١- فروش ارز مسافرتی به مسافرین با سن قانونی کمتر از ١٢سال امکانپذیر نمیباشد.
تبصره ٢- آن بانک میبایست پس از دریافت معادل ریالی مربوطه، به جای پرداخت ارز به متقاضـی نسبت به صدور سند حسابداری/رسید که در متن آن مبلغ، نام و نام خـانوادگی متقاضـی، کد ملی، شماره تماس، شماره گذرنامه، آدرس و سایر اطلاعات مرتبط درج شـده باشـد، اقدام نموده و سند حسابداری / رسید مزبور که ممهور به مهر و امضای شعبه می باشـد را به متقاضی تحویل نمایند. همچنین شعبه / باجه آن بانک مستقر در مبادی خروجی فرودگـاه
(پس از گیت خروجی)، در مقابل دریافت سند حسابداری/رسید مزبور نسبت به پرداخـت ارز مسافری مربوطه اقدام و سند مزبور را ممهور به مهـر “ارز مـسافرتی در تـاریخ ……. پرداخت گردید” . خواهدنمود
تبصره ٣- فروش ارز مسافرتی به ایرانیان مقیم خارج از کشور مجاز نمیباشد.

١-٢- مدارک : موردنیاز
گذرنامه معتبر جمهوری اسلامی ایران، بلیط ( مسافرت اعم از یکـسره یـا دوسـره) زمینـی ، ریلی، دریائی ( و هوائی کاغذی و یا الکترونیکی “ممهور به مهرآژانس هواپیمائی “) ،ویـزای کشور مقصد (در مورد کشورهائی که نیاز به ویزا دارند) ،اصل فـیش پرداخـت عـوارض خروج از کشور (به استثناء مسافران معاف از پرداخت عوارض ) و تعهد کتبی مسافر مبنی بر خرید ارز مسافرتی فقط ازیک منبع اعم از بانک و یا صرافی مجاز. مـدارک نیـز بـه منظـور نظارت بازرسان بانک میبایست در سوابق نگهداری شود.

١ -٣- فروش ارز مسافرتی به زائرین عمره مفرده صرفا ازطریق بانک ملت و با ارائه لیـست مشخـصات زائران که توسط دفاتر سازمان حج و زیارت تائید شده باشد، بدون ارائه بلیط و گذرنامه بارعایت بند ١ -١ -١ و تبصرههای ذیل آن (حسب مورد) بلامانع است.
تبصره- چنانچه متقاضی جهت سفر قبلی ارز دریافت کرده باشد پرداخـت ارز مـسافرتی جدیـد، منوط به حصول اطمینان از مسافرت وی به خارج از کشور بابت ارز دریافتی می باشد.